Over ons

Ons jonge bedrijf is in 2012 opgericht door Rinze Annema.

Rinze heeft vanaf zijn middelbare schooltijd altijd gewerkt, eerst 3 jaar in de grafische industrie, 3 jaar administratieve functies bekleed bij een machinefabriek, 7 jaar als assistent bedrijfsleider bij een transportbedrijf, 11 jaar als accountspecialist bij een uitzendbureau en 2 jaar als teamleider van een servicedesk.
 
Na een reorganisatie kwam hij in de WW terecht en ondanks talloze sollicitaties vond hij geen nieuwe baan. Rinze besloot om voor zich zelf te beginnen waarbij werkervaring en hobby (klussen) gecombineerd konden worden.

Rinze werd vaak gevraagd bij vrienden en familie te behangen, te schilderen, te klussen of te verhuizen. Ook als vrijwilliger bij een zorgcentrum voerde hij deze werkzaamheden uit. Rinze voelt daarom ook als geen ander aan hoe hij met senioren moet omgaan. Ook dat is natuurlijk wel zo prettig; een verhuizing is voor ouderen al vaak ingrijpend genoeg.

Zo is hij op het idee gekomen een bedrijf te beginnen waarbij hij mensen kan bijstaan bij verhuizingen en alles wat hierbij komt kijken. Een groot bijkomend voordeel is natuurlijk dat, doordat Anneverhuismaat 'slechts' een klein bedrijf is, kan hij de kosten voor u als klant laag houden.

En zie hier: het bedrijf Anneverhuismaat is geboren!

De familienaam Annema is hierin duidelijk zichtbaar, samen met het hoofdbestanddeel van het werk: verhuizen. "Maat" kun je op verschillende manieren interpreteren: een maat is een vriend, een maat is iemand met wie je samenwerkt, een maat is het ritme in de muziek, maar maat staat ook voor de norm, de standaard. Als laatst is "op maat" ook van toepassing. Alles waar het bedrijf Anneverhuismaat voor staat:
Een vriend die met je samenwerkt, snel werkt, volgens vooraf opgestelde afspraken en levert altijd maatwerk.

Wilt u direct meer informatie of een offerte op maat aanvragen? Stuur een mail naar info@anneverhuismaat.nl of bel 06-31042080