Welkom

Welkom op de site van Anneverhuismaat. Het bedrijf dat u de helpende hand biedt bij verhuizing, opruimingen, ontruimingen en facilitaire diensten. En dat uiteraard tegen een scherpe prijs.

Wij zijn geen gewoon verhuisbedrijf, maar kunnen u helpen bij alles waar u tegenop ziet bij een verhuizing. Wij nemen u het werk uit handen, dat u zelf niet wilt of kunt doen.

Huurt u ons in, dan helpen wij u verhuizen!


U kent het wel: uw zolder, schuur of garage staat vol met zaken die u al tijden niet meer gebruikt. Maar u ziet er tegenop om dit te gaan opruimen. Wij helpen u inzicht te krijgen in uw spullen.


Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in ontruimingen van huizen en bedrijven.

Of het nu gaat om een verhuizing, een ontruiming of een opruiming, wij leveren maatwerk speciaal voor u. U kunt rekenen op onze persoonlijke aanpak.
Als u op een van de onderwerpen aan de bovenkant van deze pagina drukt,  kunt u alle informatie doorlezen. Bekijkt u deze website via uw telefoon of tabblet, druk dan op de 3 streepjes aan de bovenkant van de pagina.

Wilt u direct meer informatie of een offerte op maat aanvragen? Stuur een mail naar info@anneverhuismaat.nl of bel 06-31042080


Wat zit hier allemaal ook al weer in? Toch maar eens opruimen!